PNL va schimba unul dintre cei doi subprefecti ai judetului Botosani

Liberalii vor sa sacrifice unul dintre cei doi subprefecti ai judetului si sa instaleze in functie, in cel mai scurt timp, un om apropiat lor. Este vorba de comisarul sef al Garzii Financiare, Cornel Mihai (foto), care a fost propus pentru aceasta functie. Decizia ar putea fi luata in sedinta de Guvern de miercuri, 17 septembrie, in functie de agenda Guvernului. Surse din PNL au confirmat mutarea, insa nu au dat numele subprefectului care va fi sacrificat. Ambele variante ar putea fi plauzibile.

cornel_mihai_la_birou__1__150.jpg

David Anitei Salgau a fost sustinut de conservatori, iar acestia au facut, recent, intelegerea cu PSD. Desi Salgau nu s-a manifestat politic si s-a implicat foarte mult in eliminarea efectelor inundatiilor, el ar putea fi indepartat doar pentru a face loc unui om dorit de PNL.

Mihai Elvadeanu este fost lider PNL, care mai are putin pina la pensie si care nu a fost apreciat foarte mult de liderii PNL in ultima vreme. Acest lucru a fost evident inca in momentul in care Sorescu a demisionat, iar PNL a refuzat sa il numeasca pe Elvadeanu prefect interimar, ci doar subprefect care preia prerogativele prefectului.