Ziaristii de la Monitorul si Somax i-au facut lui Turcanu cadou un storcator

Florin Ţurcanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), a primit ieri un storcător de fructe şi cinci kilograme de portocale de la Monitorul de Botoşani şi Somax TV. Aceasta pentru că solicitarea oficială transmisă in acest sens preşedintelui Mihai Ţibuleac i-a fost respinsă, refuzul reprezentind un nou motiv de discordie intre membrii conducerii CJ. Deşi circul făcut de şefii instituţiei pare de multe ori amuzant, interesele de partid reprezintă in acest moment o piedică in funcţionarea corectă a CJ. S-a văzut la prima şedinţă de lucru a noului CJ, cind s-a votat doar politic şi impotriva intereselor cetăţenilor acestui judeţ, pentru că proiecte importante au fost respinse, de multe ori din ambiţie de "coaliţie".

Florin Ţurcanu nu a părut prea incintat de gestul nostru şi a declarat că va dona storcătorul, ceea ce inseamnă că, de fapt, nu avea atit de mare nevoie de el. "Nu cred că problemele judeţului stau intr-un storcător de fructe. Era doar o relaţie de comunicare in CJ, eu am făcut o adresă ca să dotez un cabinet, nu să mi-l dea mie acasă. Relaţia in CJ va merge cum a mers şi pină acum, pe proiecte, pe discuţii concrete", a declarat Florin Ţurcanu.

Nici solicitarea prin care vicepreşedintele cerea geamuri fumurii la maşina de serviciu nu a fost aprobată, astfel incit costurile acestei operaţiuni vor fi suportate de viitorul candidat la parlamentarele din toamnă