Cel mai tinar primar are 32 de ani, iar cel mai tinar viceprimar 28 de ani

Primarul comunei Vlasinesti, Lucian Trufin, este cel mai tinar primar ales in functie la alegerile locale din luna iunie. Potrivit statisticilor, Trufin are 32 de ani, impliniti in luna iunie, cu un an mai mult decit primarul de Corlateni, Valentin Corneliu Butincu, care a implinit in februarie 33 de ani.

In topul tineretii viceprimarilor conduce viceprimarul de Vorona, Sorin Roscaneanu, care pe 15 iulie implineste 28 de ani. El este urmat de viceprimarul de Dingeni, Catalin Rotundu, care are 31 de ani si de viceprimarul de Botosani Florin Ghiorghita, care a implinit 32 de ani.

In topul primarilor virstnici, conduce primarul de Romanesti, care a implinit in martie 62 de ani, urmat de primarul de Cindesti, Constanmtin Ciornodolea, care face in iulie 62 de ani.

In schimb, liderul de virsta al viceprimarilor are nu mai putin de 73 de ani. El se numeste Adrian Macuc si este viceprimar la Dimacheni. Viceprimarii de Trusesti,. Petrea Chiributa, siA�de Leorda, Constantin Anchelusi au cite 67 de ani.