A fost infiintata prima piata en gros din municipiul Botosani

Piata de gros va functiona in Obor si va fi administrata de Urban Serv. Ea este locul de intilnire intre cumparatorii si vinzatorii de legume si fructe care tranzactioneaza cantitati mari. Amenajarea pietii a fost facuta printr-o investitie de 100.000 de lei a societatii Urban Serv. Ai se gasesc tarabe, spatii special amenajate pentru depozitarea marfurilor si iluminat asigurat pe timp de noapte

"Ce am incercat este sa diminuam aglomeratia din zona centrala si chiar o parte din evaziunea din zona centralaA? pentru ca erau foarte multi care vindeau din dubite prin jurul pietii , nu intrau in piata pentru ca nu aveau, unde nu erau primiti si daca ii intrebai spuneau ca nu unde sa steie nu au o piata de gross.Cu ocazia asta nu le mai oferim motive", a afirmat primarul.

Muncipiul Botosani a mai avut o piata de gross care a functionat in cadrul fostului Club Libertatea de pe Calea Nationala, insa tot la initiativa autoritatilor locale piata a fost desfiintata, locatia fiind destinataA? constituirii Incubatorului de Afaceri.