Lexus-ul condus de fiul primarului izbit de un poliţist

Autoturismul de lux al primarului Cătălin Mugurel Flutur a fost avariat, marţi seară, in urma unui accident produs pe strada Marchian. La volanul maşinii se afla Alexandru Mircea Flutur, de 19 ani, fiul primarului, insă vinovat de producerea accidentului a fost considerat un ofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Acesta a incercat să iasă cu maşina personală dintr-o parcare fără să se asigure. Accidentul a avut loc la numai ciţiva metri de blocul in care locuieşte primarul.

Dragoş Giurgiu, ofiţer in cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, aflat in afara orelor de serviciu, a incercat să iasă cu Hyundai-ul din parcarea aflată in faţa magazinului Ultra Pro Computers. La plecarea de pe loc, ofiţerul, care deţine permis de conducere de 14 ani, nu s-a mai asigurat şi a observat tirziu Lexus-ul care trecuse prin sensul giratoriu de la Casa Sindicatelor şi se indrepta spre Casa Cărţii. In urma coliziunii, ambele autoturisme au fost avariate. Hyundai-ul s-a ales cu bara din spate avariată, o aripă infundată şi portbagajul uşor indoit, iar autoturismul primarului cu bara de protecţie fin zgiriată faţă şi indoită.

Lexus-ul a fost urcat pe platforma ACR şi dus la un service unde a fost examinat. "Anvelopa din stinga faţă atingea bara de protecţie şi mi-a fost frică să nu fie afectat sistemul de direcţie, dar pină la urmă s-a dovedit că totul a fost din cauza barei de protecţie, care a fost indoită", a spus primarul Cătălin Flutur. Considerat vinovat de producerea accidentului, poliţistul s-a ales cu o amendă contravenţională de 200 de lei şi permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 60 de zile. Pagubele, care au fost evaluate la 1.500 de lei, vor fi acoperite prin intermediul asigurărilor auto, ambele autoturisme fiind asigurate Casco.