Pensionarii din Dorohoi au petrecut la revelionul organizat de CJ. Ţurcanu, prezent în costum popular!

revelion pensionari 3Petrecere organizată de Consiliul Judeţean la Dorohoi a fost pentru 350 de pensionari. Revelionul pensionarilor a avut loc la Restaurantul Splendid, la eveniment participând şi preseditele CJ, Florin Turcanu, alaturi de soţia sa, deputatul Roxana Anuşca, consilierii săi, viceprimarul Dorohoiului, Constantin Bursuc, alături de Birou Politic Municipal, tineri liberali din Dorohoi, dar şi Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri şi Ionica Nechifor-vicepreşedinte PNL.
like facebook
Muzica a fost asigurată de o formaţie locală, iar ca invitaţi speciali au participat Dan Doboş şi Cornelia Ciobanu, artişti ai Orchestrei Rapsozii Botoşanilor.
Petrecăreţii au fost serviţi cu aperitiv, cordon bleu cu ciuperci şi sos de smântână, sarmale. Ca desert, pensionarii au avut salată de fructe. Nu au lipsit de pe mese prăjituri, fructe, suc, vin, ţuică, dar şi şampanie.
Florin Turcanu a vrut să fie mai aproape de invitaţi şi, împreună cu viceprimarul Dorohoiului Constantin Bursuc au trecut pe la mese si au ciocnit un pahar cu fiecare pensionar, adresându-le urări de bine.
Mesenii au primit diplome de excelenţă şi însemne tricolore având în vedere ca vineri s-a sărbătorit Ziua Unirii.

One thought on “Pensionarii din Dorohoi au petrecut la revelionul organizat de CJ. Ţurcanu, prezent în costum popular!

  1. oameni fara character care se lasa cumparati cu o farfurie de mancare si care nu au facut nimic util in viata decat sa platesca taxe si impozite fara sa intrebe nimic.rusine voua pensionarilor pt ca distrugeti si vindeti tara asta pe nimic si distrugeti viitorul celor tineri,si pt toti astea care cumparati prostimea cu un colt de paine sper sa ajungeti la puscarie unde va e locul si sa putreziti acolo.numai tine cu sacosa de faina si ulei si acum organizati mese.hai sictir si moarte sa va gaseasca cat mai curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *