Gafa majora: Morti schimbati la morga Spitalului Judetean

Cadavrele a doua batrane decedate saptamana trecuta au fost schimbate din
greseala. In timp ce o familie a venit sa isi ridice ruda decedata, cealalta facea pregatirile pentru inmormantarea unei necunoscute.

Aurica Ambrozie a decedat vineri seara. Simbata, rudele au incercat sa ridice
cadravul de la morga Spitalului Judetean, insa perioada prevazuta de lege de 24 de ore inca nu expirase asa ca s-au intors luni dimineata. Spre uimirea tuturor cadravul batranei … disparuse. Acesta a fost ridicat de catre o alta familie, in
care o batrana decedase.
In cele din urma cadravul batranei, disparut din spital. a fost descoperit la o familie din Rachiti. Corpul a fost supus autopsiei, a fost imbalsamat, iar neamurile au facut toate demersurile pentru inmormantare fara a sti ca ruda decedata este inca in morga spitalului.
Greseala a fost posibila si din cauza asemanarii celor doua femei decedate.
Familia din Rachiti nu si-a dat seama timp de doua zile ca ruda decedata nu este in sicriul pe langa care au trecut toate cunostintele familiei.
In cele din urma greseala a fost remediata, iar cele doua familiii au plecat sa isi planga mortii. De aceasta data pe cel adevarat. Conducerea unitatii va efectua in zilele urmatoare o ancheta, iar cei care vor fi gasiti vinovati vor fi sanctionati conform legii.