Conducere noua la Administratia Financiara

Renuntarea lui Valentin Ghitun la scaunul de sef al Administratiei Financiare a provocat o serie de schimbari la nivelul acestei structuri, informeaza postul de televiziune Tele M.
Inca de la sfarsitul anului trecut, din motive de sanatate, el a solicitat conducerii institutiei degrevarea de atributiile de director pe care le preluase dupa pensionarea Lucicai Tabarcea. In urma unei intrevederi cu prefectul Gheorghe Sorescu, seful Fiscului Radu Turcanu a propus noii directori ai Administratiei Finaciare. Cei patru directori interimari au fost pusi in functie miercuri, printr-un ordin al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Ei vor ocupa posturile pana la organizarea unui concurs.
Radu Turcanu, director general DGFP:
"Am propus ca domnul Dan Nechifor sa preia atributiile temporar sigur pana la organizarea concursului atributiile de sef Administratie la Administratia Finantelor Publice a municipiului Botosani , in locul acestuia ca sef de Administratie pentru Administratia Contribuabililor Mijlocii domnul Alupoaie Doru, pe activitatea de inspectie fiscala in cadrul Administratiei Contribuabililor Mijlocii Corneliu Aionitoaie".