FC Botosani, zdrobita de Poli II Iasi intr-un amical

FC Botosani a pierdut cu 5-1 amicalul sustinut sambata pe "Municipal" in fata satelitului formatiei din prima liga a tarii, Poli Iasi, golul de onoare al elevilor lui Grozavu fiind reusit de Ciornei. Fara titularii de drept, echipa formata din rezervele Satco, Ciornei, Patache, Porfireanu, Vatavu si din jucatori veniti pentru o "proba ", FC Botosani nu putea emite pretentii in fata uneia dintre formatiile de pluton din Seria I a Ligii a III-a, formatie ce reusise in toamna chiar performanta de a elimina FC Botosani din "Cupa Romaniei".
"M-am lamurit si cu jucatorii acestia veniti in probe. Nu sunt ceea ce ne dorim noi si nu se ridica la pretentiile noastre. Din pacate pentru ei nu au profitat de sansa care li s-a oferit", a declarat Cornel Sfaiter, vicepresedintele Consiliului de Administratie (CA) al FC Botosani. Conducerea gruparii s-a aratat dezamagita si de evolutia lui Filip Popescu, jucator venit de la Zimbru Chisinau, dar si de Iulian Suleap, fotbalist care este mult in urma cu pregatirea. "Suleap, astazi parca ai fost mort in cada! Mai ai mult de munca", i-a spus Sfaiter jucatorului testat in amicalul de sambata impotriva celor de la Poli II Iasi.
Prezent la amicalul disputat pe "Municipal" Alin Cazaciuc, scouter-ul formatiei nu a intarziat sa ironizeze prestatia jucatorilor veniti pentru a sustine probe de la Sighetul Marmatiei sau de la Caracal. "Vad ca pana acum, cei care s-au evidentiat au primit cate un fes", a glumit Cazaciuc, singurul jucator care a purtat fes din cauza frigului patrunzator fiind juniorul Marius Stefoi care a facut parte din echipa de baza a FC Botosani in recent incheiatul tur de campionat.