Sâmbătă 1 iunie 2013, începând cu ora 10, se va desfășura la Teatrul ”Mihai Eminescu” Botoșani, a VII-a ediție a Concursului Național de Dans ”Tărâmul copilăriei”, concurs organizat de Școala Populară de Arte și Mesrii Botoșani și Clubul Sportiv ”Pro Dance” Botoșani.
Concursul se adresează tuturor copiilor şi elevilor din judeţul Botoşani sau din ţară, înscrişi într-o formă de învăţământ de stat sau din sistem privat care nu urmăresc construirea unei cariere în dansul sportiv, ci doar acelora care abordează exclusiv dansul de tip sincronizat specific scenelor de spectacole, nu ringurilor de dans profesionist şi care, alături de alte interese extra-curriculare, sunt atraşi de această formă de expresie şi artă. Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: amatori şi pregătire de specialitate, şi 4 categorii de vârstă: mini, copii, cadeţi, şi juniori . În concurs sunt înscrise 46 de formaţii, din judeţele Argeş, Botoşani, Buzău, Constanţa şi Craiova, cu 53 de dansuri.
[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | CSS Hack]
Scoala Populara de Arta Botosani si Clubul Sportiv Pro Dance organizeaza sambata, 2 iunie 2012, editia a VI-a a Concursului de dans „Taramul copilariei”. Competitia se va desfasura, incepand cu ora 11.00, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu Botosani, institutie partenera a evenimentului. Scopul prioritar al concursului este stimularea tinerilor cu înclinaţii artistice, lansarea şi promovarea lor în comunitatea locală sau naţională şi în mass-media, precum şi evidenţierea muncii şi talentului coordonatorilor ce-i îndrumă şi doresc să devină cunoscuţi promovând mişcarea coregrafică de scenă. „Concursul se adresează tuturor copiilor şi elevilor din judeţul Botoşani sau din ţară, înscrişi într-o formă de învăţământ de stat sau din sistem privat (ONGT: club, asociaţie, fundaţie; şcoală; PFA; SC etc) care nu urmăresc construirea unei cariere în dansul sportiv, ci doar acelora care abordează exclusiv dansul de tip sincronizat specific scenelor de spectacole, nu ringurilor de dans profesionist şi care, alături de alte interese extra-curriculare, sunt atraşi de această formă de expresie şi artă”, transmite managerul Scolii Populare de Arta Botosani, Liviu Andronic.