Uvertura Mall continua surprizele in luna aprilie

deschidere public uvertura mall botosaniIubitorii bucatariei chinezesti  se pot delecta  incepand de maine cu cele mai savuroase mancaruri traditionale chinezesti, servite de restaurantul Shanhay Bar situat la etajul 4 in zona food court. Restaurantul Shanhay Bar deschide in Botosani a patra unitate din Romania, celelalte locatii fiind in orasele Craiova, Eforie, Suceava.

Shanhay Bar promoveaza un stil alimentar sanatos, venind in intampinarea clientilor cu un meniu culinar variat, cu preparate specifice chinezesti, gatite pe loc din materii prime si ingrediente proaspete.

,,Este prima unitate marca Shanhay Bar deschisa in Botosani, cu care speram sa dezvoltam interesul botosaneanilor asupra bucatariei autentice chinezesti. Le recomandam cu caldura sa incerce din preparatele restaurantului nostru”, a declarat Nicoleta Murteza, administrator Shanhay Bar.

4 thoughts on “Uvertura Mall continua surprizele in luna aprilie

  1. dar cinematograful cand se deschide? mare plicitiseala in mall-ul asta; numai toale si iar toale si toale.
    Macar daca ar fi de calitate dar dai o caruta de bani si te tin un sezon; apoi poti sa stergi praful cu ele.
    De food court ce sa zic? n-ai ce manca ; mai bine te duci la piata si-ti iei un juma de kil de cas si cu verdeturi si mananci mai sanatos.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte slaba mâncarea……in comparație cu alt restaurant chinezesc din botosani este jalnic

  3. in acest Mall pur si simplu nu ai ce sa faci…..haine scumpe….un marchet de….(….)…nu poti bea o cafea ca nu ai loc de colorati…..etc…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *