Fiul fostului primar al municipiului Botoşani Cătălin Flutur a fost prezent, sâmbătă, într-o emisiune despre gătit realizată de TVR Iaşi pentru TVR 3. Alexandru Flutur, specialist în bucătăria franţuzească, a prezentat în cadrul ediţiei de sâmbătă a emisiunii „Ca la mama acasă” o tartă cu brânză sărată care se numeşte „Quiche”.
Asemeni unui bucătar profesionist, Alexandru Flutur a explicat care sunt ingredientele pentru reţetă, cât şi la ce temperatură trebuie să stea la cuptor, dar şi cum trebuie preparată pentru ca gustul să fie identic cu cel al produselor preparate de bucătarii francezi.
„Busuiocul dă o aromă foarte bună mâncării, practic va fi aroma dominantă a acestui quiche”, a spus botoşăneanul în cadrul emisiunii.
Tot în cadrul emisiunii „Ca la mama acasă„, fiul lui Cătălin Flutur a gătit moeulleux au chocolat, o prajitură cu ciocolată tot din gastronomia franceză.
De altfel, fiul fostului primar Cătălin Flutur şi-a deschis un restaurant cu specific francez în Palas Iaşi, La Folie.
Felicitari ALEX !!!!!!!! cred ca vei angaja si studenti din botosani la local
Mult succes !
ace payday loan payday loans direct lenders only <a href="http://paydayloans2017.com"> payday loans with no bank account</a> what is a payday loan fast payday loans