Bolnavii care sunt internaţi la Spitalul Judeţean vor fi testaţi cu privire la mâncarea pe care ar dori să o primească în farfurie. Şi asta după ce preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, şi-a exprimat dorinţa ca meniul bolnavilor să fie diversificat, ca să aibă posibilitatea de a alege. În urma apelului făcut de acesta, mai mulţi patroni din judeţ au sponsorizat cu alimente unitatea spitalicească.
„Se va testa fiecare bolnav ce preferă la comun. În condiţiile în care vor fi mai multe preferinţe, se va face mâncarea respectivă. Va fi un chestionar. Va fi acelaşi lucru, însă, în loc să dai pulpă de pui dai ardei umpluţi, dacă vor fi mai mulţi care preferă această mâncare. Trebuie să respectăm şi normele privind acordarea caloriilor. Măsura se poate aplica mai mult bolnavilor la comun, nu şi celor care trebuie să mănânce după regimul impus de medici„, a spus Gheorghe Damian, managerul interimar al Spitalului Judeţean.