Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce a bătut un poliţist

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj, după ce a bătut un poliţist. Alţi trei tineri sunt cercetaţi de poliţie. 

 Luni noapte, în jurul orelor 01.15, doi poliţişti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu  pe Aleea Curcubeului, din municipiul Botoşani au observat că geamul uşii de acces într-un magazin din zonă era spart, iar în apropiere se aflau patru tineri. Agenţii au procedat  la legitimarea acestora, timp în care unul dintre tineri a părăsit în fugă locul faptei.

Unul dintre poliţişti a plecat în urmărirea tânărului, care a intrat în scara unui bloc, iar când agentul de poliţie a intrat dupa el, a fost lovit în zona feţei de către acesta.

La faţa locului s-a deplasat un alt echipaj de poliţie, care l-a depistat şi imobilzat pe tânărul respectiv, stabilindu-i-se identitatea în persoana lui Cezar Ciubotariu, de 27 ani, din Botoşani. Totodată au fost identificate şi celelalte persoane din grup, respectiv Costel Apatiei de 29 ani, din Botoşani, Ionuţ Lungu de 26 ani, din Botoşani şi Toader Marius Scarlat de 27 ani, din Botoşani.

Agentul de poliţie a fost examinat din punct de vedere medico-legal, concluziile examinarii stabilind că îi sunt necesare un număr de cinci– şase zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi începând cu 26 decembrie, procurorul a dispus măsura procesuală a reținerii pentru 24 ore a lui Cezar Ciubotariu pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *