Doi tineri loviţi în plin de o maşină, la Hilişeu Horia

Doi tineri, unul de 25 de ani, iar celălalt de 14 ani, au ajuns la spital după ce au fost loviţi de o maşină. Cei doi circulau pe partea stângă a părţii carosabile, când o maşină condusă de Dan O. de 38 de ani, din comuna Hilişeu Horia, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă ușoară la stânga, pe un carosabil acoperit parţial cu gheaţă, pierde controlul volanului, intră pe sensul opus de mers, accidentându-i.

Cele două victime, respectiv  C. A. de 25 ani, din comuna Hudești, şi  R. D. de 13 ani, din comuna Hilișeu-Horia, județul Botoșani au fost transportate la Spitalul municipal Dorohoi unde au primit îngrijiri medicale, rămânând internate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58mg/l concentraţie de alcool pur în aerul expirat; i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală și vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *