Primarul Cătălin Flutur a primit de la Ioan Andone tricoul cu numărul 48

Primarul de Botosani, Catalin Flutur, primind tricoul de la Ioan Andone
Primarul de Botosani, Catalin Flutur, primind tricoul de la Ioan Andone

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, a primit, joi, în cadrul unei înâlniri cu fotbaliştii din generaţia de aur a României, un tricou cu care să joace în partida de caritate pregătită a avea loc joi seară la Sala Polivalentă. Flutur a primit de la Ioan Andone un tricou cu numărul 48 şi a fost invitat să participe efectiv la jocul amical. Numărul 48 este egal cu vârsta primarului de Botoşani.

Vă invit să participaţi la meci şi dă daţi lovitura de începere. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi”, a spus Andone.

Primarul nu a luat încă decizia dacă va juca fotbal, însă spune că trocoul primit nu îl va scoate la licitaţie, pentru că înseamnă mult pentru el.

nationala de aur la Primaria BotosaniLa evenimentul din sala de şedinţe a Primăriei au luat parte, printre alţii, Ioan Andone, Bogdan Stelea, Florin Prunea, antrenorul Mircea Rădulescu, Anton Doboş,  Ştefan Iovan, Rodeon Cămătaru, Iosif Rotariu, Ioan Petcu,  Dorin Mateuţ, Jean Vlădoiu, Viorel Moldovan, Iulian Mihăescu, dar şi Costel Orac şi Leo Grozavu.

Am ajuns la o vârstă la care nu mai sunt importanşi banii. Noi credem că ceea ce am lăsat în urmă ne face să reprezentăm ceva pentru lume. O să vedem şi în sală acest lucru, iar lumea ne-a iubit şi ne iubeşte. Fiecare dintre noi se gândeşte că putem să facem bine„, a spus Andone.

Meciul de caritate are loc de la ora 17.00 la Sala Polivalentă, iar intrarea este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *