Cupluri de aur felicitate şi premiate de primar

cupluri aur21 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost felicitate, miercuri, de primarul Cătălin Flutur. Fiecare cuplu a primit din partea edilului-şef cîte un buchet de flori, un plic cu 300 lei dar şi câte o diplomă de fidelitate, în semn de apreciere pentru fidelitatea în cuplu. Înainte de premiere, cuplurile au ascultat colinde interpretate instrumental de elevi de la Liceul de artă „Ştefan Luchian”.

„Vrem să vă facem măcar câteva clipe fericite la Primăria Botoşani. Dumneavoastră sunteţi primii care vă plătiţi datoriile către municipalitate, oricât de greu v-ar fi, pensii mici, obligaţii mari. Ştiu că plătiţi prima dată taxele, impozitele, că sunteţi responsabili şi din puţinul care vă rămâne mai faceţi şi altceva. Sperăm ca lucrurile acestea de la an la an să se îndrepte. De asta, municipalitatea a conbsiderat că este normal ca şi noi din puţinul nostru să vă premiem, să vă urăm la mulţi ani”, le-a transmis primarul Cătălin Flutur

cupluri aur 1Printre cuplurile care au marcat nunta de aur s-a numărat şi un cuplu care a sărbătorit 62 de ani de căsnicie.

Primarul le-a spus persoanelor de vârsta a treia că municipalitatea are în vedere ca din anul viitor, în măsura posibilităţilor, să se ofere gratuitate pensionarilor şi la transportul de pe maxi-taxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *