Ovidiu Portariuc, distins, sâmbătă seară, cu trofeul „Zece pentru România”

Zece pentru RomaniaOmul de afaceri Ovidiu Portariuc a fost distins, sâmbătă seară, cu trofeul „Zece pentru România” pentru agricultură, în cadrul unei gale organizate la Teatrul Luceafărul din Iaşi de postul de televiziunea Realitatea. În cadrul galei au fost premiaţi oamenii de excepţie din regiunea Moldovei, care s-au remarcat în diverse sectoare de activitate.

Ovidiu Portariuc a fost remacrat pentru ferma ecologică din comuna Vlăsineşti. El deţine acolo o fermă şi 1.000 de hectare de teren, „de unde exportă grâu ecologic către Germania”. În gala prezentată de Mihai Tatulici, s-a subliniat că „ferma se bazează pe cele mai avansate tehnologii agricole”.

Ferma ecologică întinsă pe 1.000 de hectare pe care tânărul o are în satul natal, Vlăsineşti, a fost ridicată în mare parte cu bani europeni şi a devenit una dintre cele mai profitabile din ţară.

„Am învăţat agricultură din cărţi şi de la nemţi”, spune Portariuc. O mare parte din grâul produs la ferma sa ia drumul exportului, ajungând în Germania.   

Absolvent de studii economice, Portariuc a ajuns vedetă în toată Europa, după ce postul Euronews a realizat un reportaj privitor la aderarea României la spaţiul Schengen. Jurnaliştii au dorit să studieze impactul tergiversării deciziei privind România şi Bulgaria asupra investitorilor de la noi, iar Portariuc a fost cel ales.

9 thoughts on “Ovidiu Portariuc, distins, sâmbătă seară, cu trofeul „Zece pentru România”

    1. Dar de Cristian Bădiliţă,din Săveni,cel mai apropiat orăşel de Vlăsineşti,ai auzit?Fireşte că nu,pentru că de intelectuali adevăraţi,de rasă n-avem nevoie,vorba unui hâtru!Dacă o să auzi de el o să ai altă părere faţă de oamenii locului…

      1. Da, am auzit de Cristian Badilita si mai ales de parerea lui fata de biserica ortodoxa si conducatorii ei! Cum traducem propozitia: ortodoxismul trebuie condamnat, postul reprezinta un act de bigotism Iisus se scrie cu un singur i( stiti ce inseamna Ii sus scris cu un singur i: magar)…….Pentru mine este arhisuficient!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    FELICITARI!!! Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi PRIMAR! esti o cinste pentru URBIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *