Florin Ţurcanu mai lansează o idee: înfiinţarea unei societăţi pe lângă spitalele din Botoşani, care să asigure mâncarea proprie bolnavilor

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani
Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Florin Ţurcanu, susţine ideea înfiinţării mai multor societăţi în subordinea Consiliului Judeţean (CJ). Acesta a declarat că apreciază faptul că preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac, a mai înfiinţat o societate comercială la sfârşit de mandat.

A fost mai mult obligat să propună în cadrul Consiliului Judeţean înfiinţarea a unei societăţi. S-a putut demonstra că legislaţia permite şi din punctul meu de vedere sunt bine venite aceste societăţi pe lângă Consiliul Judeţean Botoşani„, a spus Ţurcanu.

El a adăugat că atunci când USL va conduce Consiliul Judeţean Botoşani, va înfiinţa societăţi comerciale pe lângă CJ, societăţi pe acţiuni, srl-uri, „companii, care vor putea realiza obiective. Primul obiectiv al nostru este de a aduce venituri extrabugetare la nivelul CJ şi de a asigura locuri de muncă şi de a dezvolta piaţa din judeţul Botoşani. Orice societate care aduce plus valoare la nivelul judeţului Botoşani este bine venită”, a mai spus Ţurcanu.

Acesta i-a dat şi un sfat preşedintelui CJ, Mihai Ţâbuleac, anume acela de a înfiinţa o societate pe lângă spitalele din Botoşani, care să asigure mâncarea proprie bolnavilor printr-o fermă „care să producă tot ceea ce consumă. Se crează şi locuri de muncă şi poate susţine la preţuri în jumătate aceste spitale sau centre„, a mai spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *