Punerea în libertate a Lilianei Teodoriu, blocată de avocatul său

liliana teodoriu
Liliana Teodoriu

Medicul Liliana Teodoriu rămâne după gratii, din cauza avocatului său. Deşi judecătorii Tribunalului Botoşani i-au admis cererea de eliberare condiţionată, iar procurorii nu au făcut recurs, ea nu poate pleca acasă, din cauză că avocatul s-a împotrivit. Apărătorul ei a făcut recurs, nemulţumit de măsura instanţei, care a i-a limitat drepturile clientei sale (interdictia de a parasi judetul si de a contacta martorii).

În aceste condiţii, Teodoriu rămâne în Penitenciarul Bacău cel puţin până vineri, când Curtea de Apel Suceava va analiza recursul.

Medicul este cercetat pentru că ar fi luat şpagă de la peste 130 de pacienţi de-ai săi, care apelau la Comisia de expertiză medicală de la Casa de Pensii, al cărei sef era Teodoriu.

3 thoughts on “Punerea în libertate a Lilianei Teodoriu, blocată de avocatul său

  1. ADEVARUL este ca instanta ii blocheaza eliberarea… NU se trimite fax la penitenciarul BC si BT ca sa fie asigurata eliberarea sa de indata…INSTANTA a blocat eliberarea acestia pentru ca NU exista JUDET in codul de procedura penala… ma intreb si eu, dupa ce LEGI judeca botosaniul ? ca dupa CPP din RO , NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *