Accident cu victime în localitatea Vorona: O persoană în stare gravă la spital

Un şofer de 52 de ani, din Vorona, se deplasa cu autoturismul pe DJ 208C, pe direcţia Botoșani – centru sat Vorona, când a accidentat o persoană care se deplasa pe marginea drumului. Ion C., din comuna Vorona, intenţiona să depăşească un autovehicul care circula în aceeaşi direcţie de mers, moment în care l-a surprins şi accidentat pe Ghiţă M.  de 54 ani din comuna Vorona, judeţul Botoşani, care se deplasa în calitate de pieton, regulamentar, pe partea stângă în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Primele cercetări au stabilit că accidentul s-a produs din culpa conducătorului auto, care nu a respectat regulile privind depăşirea.

 Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă, urmând a fi propusă soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *