Campionatul Naţional de Qwan Ki Do, la Botoşani

In perioada 3-4 decembrie, se va desfasura la Botosani, Campionatul National de Qwan Ki Do. Competitia este la cea de a-20-a editie, si va aduna sportivi din toata tara. Aceasta competitie vine la mai putin de jumatate de an dupa Campionatul Mondial de Qwan Ki Do, desfasurat in Maroc si unde echipa Romaniei s-a situat pe locul I pe natiuni. De data aceasta, membrii lotului national vor lupta pentru echipele cluburilor din care fac parte, ridicand nivelul tehnic.

Competitia in sine va cuprinde doua mari categorii: cea de Qwan Ki Do si cea de arme traditionale. Probele, pentru ambele categorii, vor fi cele de maiestrie – proba de Thao Quyen – si cele de lupta competitionala. In competitia de Qwan Ki Do, lupta se va desfasura pe echipe, spre deosebire de competitia de arme, unde lupta va fi individuala.

La aceasta competitie, s-au inscris pana in prezent cam 200 de sportivi, mare parte din ei vor concura atat la probele de Qwan Ki Do, cat si la cele arme. Cele 2 zile de competitie, vor insemna un efort urias, atat pentru participanti, cat si pentru membrii comisiei de arbitraj.
Clubul DAO Botosani are o experienta in a organiza competitii de asemea anvergura, ultima de acest fel fiind cea din anul 2009. La aceasta competitie, DAO Botosani va participa cu o echipa numeroasa, printre care amintim
– Victor Trofin – Centura Neagra 2 Dang – Campion Mondial in 2011
– Jajaie Florin – Centura Neagra 1 Dang – Campion Mondial in 2011
-Agachi Narcis -Centura Neagra  Medaliat cu argint la campionatul Mondial Intercluburi Maroc

Corut Ciprian – Centura Neagra  Medaliat cu argint la campionatul Mondial Intercluburi Maroc .
 
Concursul va debuta sambata  , orele 9 cu proba de Thao Quyen iar de la orele 14 proba de lupta.
Duminica incepand cu orele 9 se va desfasura proba de lupta  centuri negre pana la orele 13.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *