Dispute intre consilierul Codreanu si presedintele Consiliului Judetean de la un proiect privind realizarea unui pod pe Siret

sedinta Consiliul JudeteanProiectul de hotarire privind expertiza unui pod intre Talpa si Zamostea, peste raul Siret, a dus la discutii aprinse intre consilierul PRM Dumitru Codreanu si presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tibuleac.

Mihai Tibuleac a declarat ca aceasta investitie a fost inceputa cu multi ani in urma, printr-o colaborare intre judetele Suceava si Botosani, iar lucrarile nu au mai fost finalizate.

Este pacat sa lasam lucrurile asa si ne-am propus sa facem toate demersurile ca sa finalizam constructia de acolo. Facem tot ceea ce depinde de noi, inclusiv aceasta expertiza, iar de constructia propriu-zisa putem sa ne apucam atunci cind sunt indeplinite alte doua conditii, respectiv si judetul Suceava sa intervina cu fonduri, iar pe de alta parte sa putem aloca anul viitor si noi, si ei sumele necesare ca sa redeschidem santierul„, a spus presedintele CJ.

Consilierul PRM Dumitru Codreanu a avut o interventie la acest punct, ocazie cu care a incercat sa afle mai multe explicatii vizavi de acest proiect, respectiv sa fie pus la dispozitie proiectul, suma alocata initial si in ce proportie s-a realizat investitia.

Presedintele CJ i-a spus ca pentru a-i da raspuns la intrebarile puse trebuie facuta intai acea expertiza si ca solicitarile sale nu tin de continutul proiectului de hotarire. 

Revoltat, Codreanu i-a spus: „Domnule presedinte, eu nu v-am intrerupt niciodata. Nu am terminat ceea ce vroiam sa va spun…Daca cumva nu aveti nevoie de reprezentantii PRM la Consiliul Judetea, eu va multumesc foarte mult. Domnule presedinte, nu m-am referit la navete cosmice, m-am referit la podul de la Talpa”, i-a spus Codreanu.

One thought on “Dispute intre consilierul Codreanu si presedintele Consiliului Judetean de la un proiect privind realizarea unui pod pe Siret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *