Reprezentanţii IŞJ dau asigurări că până la sfârşitul anului şcolile din Botoşani vor avea sisteme de acces pe bază de amprentă digitală

Ada Macovei, inspector general al ISJ
Ada Macovei, inspector general al ISJ

Primăria Botoşani ar putea aloca anul viitor bani pentru achiziţia în şcoli a sistemelor de control acces pe bază de amprentă digitală. Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), a declarat că a purtat discuţii pe această temă cu primarul Cătălin Flutur şi că există promisiuni că vor fi alocate fonduri în şcoli, în vederea achiziţiei acestor sisteme.

Au fost purtate discuţii prealabile pe acest subiect cu reprezentanţii Primăriei Botoşani. Dacă se va aproba în buget o sumă destinată acestui sistem de control-acces şi monitorizare a absenţelor, cu siguranţă până la sfârşitul anului viitor vor fi montate aceste aparate„, a spus Ada Macovei.

Potrivit Ministerului Educaţiei, unităţile de învăţământ trebuie ca până în luna februarie 2012 să îşi pună la punct un sistem de control-acces şi pontaj pentru elevi şi cadre didactice.

Aceste sisteme vor fi montate pentru început în şcolile din municipiul Botoşani.

3 thoughts on “Reprezentanţii IŞJ dau asigurări că până la sfârşitul anului şcolile din Botoşani vor avea sisteme de acces pe bază de amprentă digitală

  1. suntem vai de capu nostru…
    cum altfel daca in toate functiile publice sunt puse persoane influentabile, fara coloana vertebrala si uneori care nu gandesc prea mult?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *