Glume porcoase şi jigniri cu tentă sexuală făcute de un botoşănean la un Bal al Bobocilor din Suceava

Glume proaste, jigniri cu caracter sexual explicit chiar şi îndemnuri la băut şi la fumat, toate au făcut parte dintr-un spectacol pe care stand-up comediantul  botosanean Cătălin Bordea l-a prezentat la Balul Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava unui public format, în mare majoritate, din elevi minori, părinţi de-ai lor şi cadre didactice ale şcolii, informeaza Monitorul de Suceava.

Chiar de la intrarea sa în scenă, Cătălin Bordea a şi rostit primele cuvinte obscene, când i-a spus unui elev al liceului, care fusese înaintea sa pe scenă, ca maică – sa nu a făcut sex oral când trebuia. „Şchiopeţ, mai bine-ţi spuneai numele şi atât, şi ca să ţi-o dau înapoi, păcat că mama ta n-a făcut un sex oral când trebuia”.

Deşi şi-a început show-ul spunând că nu are voie să înjure sau să folosească un limbaj urât, Cătălin Bordea şi-a continuat prestaţia uitând că se adresează unor elevi care au până în 18 ani.

 „Nu amestecaţi alcoolul cu iarba”

Majoritatea glumelor pe care le-a spus de pe scenă erau directe, fără perdea şi mai toate făceau referire la sex. Şi pentru că erau şi părinţi în sală, Bordea le-a dat un îndemn. „Nu-i ok să-i lăsaţi pe copii în cluburi. Am un prieten care a agăţat-o pe una de 17 ani şi şi-a dat seama de câţi ani are când făcea un sex oral şi la un moment dat aia s-a oprit şi i-a spus <dumneavoastră vă simţi bine?>”.

Tot cu referire la părinţi, Bordea s-a arătat revoltat de faptul că aceştia se plâng când copiii lor beau. „Când văd părinţi care se leagă de copiii lor că beau la 16, 17, 18 ani, mor. Ce dracu’ vrei să facă? Dă-o dracului, trăieşte-ţi viaţa”, a fost îndemnul comediantului, aplaudat bineînţeles de copii.

Chiar dacă în repetate rânduri şi-a tot cerut scuze de la directorul liceului, aflat în primul rând la spectacol, Bordea nu s-a oprit din glumele sale fără perdea şi a continuat cu lista sfaturilor, de data aceasta pentru copii. „Vă dau un sfat, pentru când o să mai creşteţi, nu amestecaţi alcoolul cu iarba şi vă spun de ce. Stăteam cu ea faţă în faţă, făceam dragoste şi ea mi-a băgat un deget în fund. Nu-i ok”, a spus Bordea.

 „Eu militez pentru sex oral”

Şi ca să încheie în acelaşi stil cu care şi-a început show-ul, Cătălin Bordea a revenit la sexul oral. „Chiar dacă e un subiect tabu, eu militez pentru treaba asta, pentru că noi românii, dacă acesta ar fi un sport olimpic, am fi campioni”, a spus Cătălin Bordea, mimând actul sexual despre care vorbea.

Acestea sunt doar câteva dintre „glumele” rostite de Bordea la un bal organizat pentru elevi de clasa a IX-a.

Conducerea liceului a rămas şocată de prestaţia comediantului încă de la intrarea lui în scenă.

 Organizatorii balului, băgaţi în şedinţă de directorul şcolii

Directorul Colegiului Economic, Corneliu Romaşcu, a declarat că „am fost complet şocat de ceea ce am văzut acolo şi vreau să aflu cum a ajuns un asemenea specimen la noi la spectacol”. Directorul Romaşcu a convocat în această dimineaţa în şedinţă toată echipa de organizare a balului pentru a cere socoteală despre situaţia creată. „Erau în sală copii minori, părinţi, mame, nu se poate aşa ceva. Am vrut să opresc spectacolul chiar de când a intrat el în scenă, dar mi s-a spus că nu se poate”, a mai spus Corneliu Romaşcu.

Potrivit directorului şcolii, acesta nu a acordat foarte multă atenţie invitatului la bal, fiindcă de obicei elevii şi echipa organizatorică se ocupă de acest aspect şi invită o formaţie sau un cântăreţ. „Nu ştiam cine este acesta, mă gândeam că e un cântăreţ”, a spus directorul, care a adăugat că va clarifica lucrurile în şedinţa de astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *