Executivul Primăriei Botoşani vrea să acceseze noi fonduri europene împreună cu Moldova şi Ucraina

Primarul Catalin Flutur
Primarul Catalin Flutur

Primăria Botoşani vrea să atragă noi fonduri europene. Primarul Cătălin Flutur a declarat că urmează ca anul viitor municipalitatea să depună un proiect şi pe Programul Operaţional Comun România -Ucraina-Moldova, în vederea atragerii de fonduri.

Nu este niciun proiect care să nu fie atacat de Primăria Botoşani şi ne propunem pentru anul 2012 să atacăm singurul bastion care ne-a mai rămas de atacat şi aici vorbim de Programul Operaţional Comun România -Ucraina-Moldova şi de acele proiecte transfrontaliere care nu sunt sub nicio formă de trecut cu vederea. Vom depune proiecte şi, dacă vom fi serioşi ca până acum, vor fi proiecte eligibile vom mai aduce nişte bani în municipiul Botoşani„, a spus Flutur.

Unul din proiecte va viza cel mai probabil refacerea pieţelor dfin Botoşani, însă va exista şi un proiect pe cultură privind dotarea cu aparatură specifică spectacolelor, scenă mobilă. Săptămâna viitoare, reprezentanţii Primăriei Botoşani se vor întâlni cu autorităţile de la Bălţi, dar şi din Ucraina, pentru a se pune de acord asupra proiectelor care vor fi depuse spre finanţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *