Sondaj: Ovidiu Portariuc, creditat cu 45% şanse la Primărie

Noul candidat al Uniunii Social Liberale la Primăria municipiului Botoşani este creditat cu 45% şanse de a accede la primăria municipiului Botoşani într-un război direct cu actualul primar, Cătălin Flutur, care va candida din partea PDL, potrivit unui sondaj realizat de BotosaniNews în perioada 14- 20 noiembrie. La întrebarea Consideraţi că noul candidat al USL, Ovidiu Portariuc, îl va putea învinge în alegerile locale viitoare pe Cătălin Flutur? 45% dintre cititori au răspuns pozitiv, iar 55% dintre respondenţi în văd câştigător pe Cătălin Flutur.

În săptămâna 21- 27 noiembrie, BotosaniNews va propune să răspundeţi la întrebarea: „Credeţi că dezvoltarea reţelelor de hipermarketuri în Botoşani este în avantajul sau dezavantajul economiei judeţului?

5 thoughts on “Sondaj: Ovidiu Portariuc, creditat cu 45% şanse la Primărie

  1. Acest sondaj este asa de incalzire ,sigur D-l Portariuc va castiga Primaria Botosani la un scor zdrobitor fata de D-l Flutur,care dupa nume isi va lua zborul spre meleaguri, nebanuite de acesta.
    Succes D-le Ovidiu Portariuc !

  2. Portariuc doar si-a anuntat candidatura si deja are 45%!Stati sa vedeti cand va incepe dezvalurile legate de mafiile PDL din Primarie si va veni si cu solutiile sale privind dezvoltarea si modernizarea orasului la cat va ajunge!Are un an in fata in care poate aduce PDL in oras la maxim 10%!Succes!Liga pentru Adevar,Dreptate si Credinta este alaturi de dvs.!!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daca ramane catindat poate …..dar se stie ca nu are nici o sansa si va fi inlocuit sigur …sunt mai multi care sunt curtati intens

  4. Acuma…mai depinde și de cine face sondajul. Nu sunt stăpânul adevărului absolut dar balanța înclină totuși clar în favoarea lui Cătălin Flutur. Părerea mea!

  5. Si acest domn Portariuc cu ce vine in plus fata de Flutur,cu ce mari realizari se poate lauda? Din cat vad eu, cele mai multe schimbari si investitii s-au facut in aceasta perioada (cu Flutur la primarie)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *