Show Andra pentru 5.000 de botoşăneni. Galerie foto!

Andra in concert la Carrefour
Andra in concert la Carrefour Botosani

Una dintre cele mai mari vedete române ale momentului, Andra, a făcut, duminică seară, un adevărat spectacol la Botoşani. Ea a concertat în parcarea hipermarketului Carrefour în faţa a aproximativ 5.000 de botoşăneni. Andra a interpretat cele mai cunoscute piese ale sale de la lansare până în prezent, printre hituri aflându-se „Dragostea rămâne”, „Something New”, „Vreau sărutarea ta”, „Abelya” sau „Telephone”.

Artista a urcat pe scenă cu jumătate de oră mai târziu decât era prevăzut iniţial, adică 18.30 faţă de 18.00. Până la concertul acesteia, pe scena Carrfour au mai cântat grupul „Cheia Sol” din Botoşani, dar şi micile vedete ale Botoşaniului, Alexandra Mateiuc, Ana Maria Bucșă, Diana Catană, etc.

Forţele de ordine au avut o mică „problemă”. Ele au scăpat în perimetrul protejat zeci de copii care au pătruns pe sub garduri. Micuţii au cântat alături de Andra şi au purtat în mâini fotografiile îndrăgitei cântăreţe. Copiii au profitat de faptul că erau atât de aproape de scenă fotografiind-o pe artistă cu telefonul sau camerele foto personale. Imediat după concert, miile de fani au dat buzna în incinta hypermarketului, unde prezentatorul spectacolului a anunțat că Andra va sta alături de botoșăneni, toată noaptea, pentru autografe. Fanii, în majoritate copii, s-au înghesuit, călcându-se în picioare, pentru a ajunge cît mai aproape de caseria centrală unde era așteaptată Andra pentru sesiunea de autografe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *