Accident pe Calea Naţională cu rănirea uşoară a trei persoane

Unitatea Primire Urgente
Unitatea Primire Urgente

Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20.25. În timp ce conducea un autoturism pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, Alexandru Dumitru  I. de 23 ani efectuează o manevră neregulamentară (cu încălcarea marcajului longitudinal continu) de depaşire a unui alt autoturism, care circula pe aceeaşi direcţie de mers şi care era încadrat regulamentar pentru efectuarea virajului la stânga, împrejurare în care îl acroşează frontal cu partea dreaptă faţă.

 În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului depăşit, respectiv Tamangu B. de 49 ani, din municipiul Botoşani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat şi a lui Dumitru S.  de 38 ani, din municipiul Botoşani, pasager pe scaunul dreapta faţă în acelaşi autoturism.

În urma impactului, a mai fost rănit uşor şi Ovidiu F.  de 29 ani, din municipiul Botoşani, pasager pe bancheta din spate în autoturismului care a provocat accidentul, fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde  a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Şoferul de 23 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *