Liderul PNL: Eu sunt un exemplu. Dintr-un viceprimar al comunei Sulita in 2000, am putut ajunge deputat

Florin Turcanu salutind femeile liberale
Florin Turcanu salutind femeile liberale

Presedintele PNL, Florin Turcanu, a vorbit, vineri, in Conferinta femeilor liberale, despre sine insusi. El s-a prezentat in fata femeilor din PNL ca un om de succes aratind cit de mult a crescut in ultimii ani.

Eu sunt un exemplu si, daca fiecare dintre dvs, veti analiza acest exemplu, puteti ajunge oricind si oriunde. Dintr-un viceprimar al comunei Sulita in 2000, am putut ajunge deputat si presedintele PNL Botosani. Asta am facut-o cu multa munca, cu multa daruire”, a declarat Turcanu.

In plus, Turcanu a afirmat despre sine ca este „un fiu de taran care va scrie istorie in 2012, cand va cistiga alegerile la nivelul judetului Botosani” si ca „cetatenii vor fi mandri ca vor avea o echipa liberala, pesedista si poate PC-ista la nivelul Consiliului Judetean”.

El le-a spus femeilor liberale ca, „daca vom avea rezultate bune, vom avea loc toti”, dar si ca „misiunea PNL, misiunea USL este de a cistiga alegerile in 2012 la nivelul judetului Botosani”. Presedintele PNL a cerut liberalilor sa colaboreze cu PSD in USL.

One thought on “Liderul PNL: Eu sunt un exemplu. Dintr-un viceprimar al comunei Sulita in 2000, am putut ajunge deputat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *