Florin Turcanu: 30% dintre candidatii PNL la alegerile din 2012 ar putea fi femei

femeile liberale BotosaniLiderul PNL, deputatul Fllorin Turcanu, a declarat, vineri, la Conferinta femeilor liberale din Botosani, ca PNL ar putea asigura la alegerile viitoare 30% din locurile candidatilor proprii pentru femei. El a conditionat acest avantaj de implicarea femeilor in politica.

‘Avem nevoie de organizatia femeilor liberale. Stiti ca PNL filiala Botosani este singura filiala care are vicepresedinte la Consiliul Judetean femeie si cred ca noi barbatii am dat incredere si vrem sa dam incredere femeilor. In acelasi timp avem nevoie de sprijinul dumneavoastra, de imlicarea dumneavoastra si de considerenta dumneavoastra, ca sa putem realiza ceea ce ne propunem. Eu pot sa va asigur, in numele PNL, ca vom gasi solutiile sa promovam cel putin 30% pe toate listele, ca sa avem femei‘, a spus Turcanu. 

La conferinta femeilor liberale participa peste 270 de membre ale PNL, care vor alege noua echipa de conducere. De asemenea, la sedinta iau parte si aproximativ 100 de barbati, in special alesi locali si membri ai conducerii PNL Botosani. Sedinta a fost condusa de vicepresedintele Organizatiei nationale a femeilor liberale, deputatul Gratiela Gavrilescu.

One thought on “Florin Turcanu: 30% dintre candidatii PNL la alegerile din 2012 ar putea fi femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *