Deputatul Buhăianu se laudă că a făcut rost de bani pentru salariile profesorilor

Catalin Buhaianu, Catalin Flutur si Dan HumelnicuDeputatul Cătălin Buhăianu a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că  Guvernul a alocat resursele necesare plăţii salariilor profesorilor din Botoşani, iar asta demonstrează că demersurile pe care le-a avut pe lângă primul ministru, ministrul de Finanţe şi ministrul Educaţiei au dat roade.

Iată că această iniţiativă a mea, semnalul de alarmă pe care l-am tras, a fost auzit la Bucureşti şi putem spune fără niciun fel de problemă că Botoşaniul are resursa financiară pentru a acoperi acest gol great prin plata suplimentară, nefiind prins în bugetul pe 2011 plata hotărârilor judecătoreşti câştigate de profesori„, a spus Buhăianu.

De fonduri suplimentare pentru salariile profesorilor în învăţământ au beneficiat însă 19 judeţe din ţară.

El este contrazis de liderul PDL şi primarul Cătălin Flutur, care spune că „nici într-un an, din 1998 încoace, nu au fost asigurate fondurile până la sfârşitul anului prin bugetul iniţial”. Practic, Flutur confirmă că asigurarea banilor pentru profesori este o decizie normală a Guvernului, fără a fi necesară influenţe ale politicienilor.

One thought on “Deputatul Buhăianu se laudă că a făcut rost de bani pentru salariile profesorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *