Jandarmii vor asigura ordinea la concertul susţinut de Andra şi la Biserica Vovidenia, unde vor fi aduse moaştele Sf.Nectarie

jandarmi la Stadionul municipalJandarmii botoşăneni vor asigura ordinea publică la mai multe activităţi programate pentru acest sfârşit de săptămână. Astfel, vineri, jandarmii vor fi prezenţi la meciul de fotbal disputat pe stadionul municipal Dorohoi între formaţiile F.C.M. Dorohoi şi Petrotub Roman.

Sâmbătă, între orele 10.00 – 14.00, jandarmii vor asigura ordinea publică la mitingul de protest organizat în faţa Primăriei municipiului Dorohoi de filiala Dorohoi a P.R.M., miting urmat de un marş pe traseul primărie – fosta fabrică de sticlă.

 Duminică, jandarmii vor executa măsuri de ordine la concertul susţinut de Andra, care va avea loc în parcarea hipermarketului Carrefour Botoşani, începând cu ora 18:00.

 Tot în zilele de sâmbătă şi duminică, jandarmii vor asigura ordinea publică la biserica Vovidenia din municipiul Botoşani , la hramul bisericii, ocazie cu care vor fi aduse şi moaştele Sfântului Nectarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *