Conducerea IŞJ cere verificarea modului cum sunt eliberate certificatele medicale profesorilor şi elevilor

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ
Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJ

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a cerut, în şedinţa de Colegiul prefectural, organelor abilitate să verifice modul în care sunt acordate certificate medicale atât în cazul elevilor, cât şi în cazul cadrelor didactice. El a adus în discuţie cazul profesorului de informatică din Ştefăneşti, care are probleme psihice şi care stă mai mult în concediu medical decât la ore.

Am înţeles că a revenit în activitate şi că, ieri (nr. marţi), cineva de la Ştefăneşti l-a văzut din nou într-un restaurant în faţa unor halbe de bere. Se pare că a revenit în activitate, nu mai este în concediu medical, dar mă surprinde uşuriţa cu care la două săptămâni de şcoală primeşte trei săptămâni de concediu medical, dar şi uşurinţa cu care pentru faptul că a pălmuit o elevă, cu martori şi dovezi, a primit doar avertisment din partea Poliţiei Ştefăneşti„, a spus Botezatu.

One thought on “Conducerea IŞJ cere verificarea modului cum sunt eliberate certificatele medicale profesorilor şi elevilor

  1. Domnule inspector general adjunct, am rugamintea sa verificati activitatea directorului Mocanu care nu face altceva in timpul programului decat sa se ocupe de pamantul proprietate si de cele peste 100(una suta) hectare arendate + ce se poate lua din consumul de motorina(tractoarele nu funtioneaza cu apa) si lemnele pentru incalzire care putrezesc de ani de zile(esenta moale,moale,moale) si restul de golanii facute cu cei din administratia locala.Trebuie facut un control la sange la Grupul Scolar Stefanesti inclusiv Curtea de conturi si DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *