Directorul adjunct al Liceului din Săveni a demisionat

Directorul adjunct al Grupului Şcolar Mihai Ciucă din Săveni, Dana Gherman, şi-a înaintat demisia din funcţie. Ea a renunţat la conducere cel mai probabil din cauza multiplelor scandaluri din interiorul liceului, dar şi a stării tensionate create de directorul Daniela Lupu.

Dana Gherman a înaintat demisia Inspectoratului Şcolar. Ea va rămâne doar la catedră, ea fiind profesor de matematică.

De altfel, la Inspectoratul Şcolar a apărut şi o sesizare făcută de unul dintre părinţi, care acuză că elevii sunt puşi la plata unor sume consistente şi că aceştia primesc tratament preferenţial, în funcţie de banii colectaţi.

La clasa a X D sau cerut cate 25 lei pentru izolatia unui perete ca era frig in clasa ca afara directoarea promitind ca aduce clasa sa invete dimineata si nu dupa masa ca acum. Am dat banii de la gura copiilor, dar nu s-a tinut de cuvint copii nostri invatind tot dupa masa. La alta clasa de a X, nu stiu exact care sau strins bani de parchet si scaune si invata copii dimineata si li sau mai facut si alte promisiuni. Directoarea da bine la controale pe spinarea noastra”, s-a plâns părintele unui elev.

21 thoughts on “Directorul adjunct al Liceului din Săveni a demisionat

  1. Dupa cum o cunosc pe Dana, m-am mirat in momentul in care am auzit cu cine va face echipa si unde. Unitate cu oameni rai si barfitori. Bravo ca ai iesit cu fruntea sus si ai facut ceva pentru scoala!Se vede ce ramane!

  2. Fac parte din colectivul clasei a 10a D si spun ca tot ce este publicat despre liceul nostru este doar o minciuna.Pentru realizarea acestei izolatii au fost de acord parintii fiecare dintre acestia contribuind cu sume nestabilite de nimeni.Cat despre doamnele director pot spune ca dumnealor nu ai niciun fel de legatura cu aceasta problema.Cine a facut aceasta informatie neadevarata publica nu este de acord ca doamna Lupu si Doamna Gherman sa aiba functia de directoar.

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Totul e o minicună cu banii strânşi de la elevi. Banii au fost daţi de părinţi fără nici o presiune din partea conducerii liceului. Mi se pare că există unele persoane care vor să strice intenţionat imaginea liceului sau să „saboteze” conducerea . Domnişoarele director nu au nici o vină în acest scandal. Păcat că mai întotdeauna conducerea are de suferit.

  3. Nu este adevarat.Nu ne-a obligat in primul rand nimeni…nu ni s-a cerut o suma anume de bani..fiecare a contribiut cu cat a putut, dar nu in schimbul unor promisiuni..Izolatiile sunt facute pt a nu ingheta in salile de clasa..atat timp cat nu este caldura dp masa..Atat timp cat parintii si noi elevii am fost de acord nu se poate spune asa ceva..Doamnele directoare nu au nici o vina..Si vom merge mai departe….o sa facem si alte chestii in clasa nu doar peretele…pentru ca..cum am mai precizat vrem conditii..chiar daca tre sa ni l-e cream noi…

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Banii cheltuiţi cu izolaţia peretelui au fost DONAŢI benevol de părinţii elevilor clasei, fără nici o presiune din partea conducerii liceului. Mi se pare că există una sau mai multe persoane care vor să „murdărească” imaginea liceului sau să „saboteze” conducerea. Domnişoarele director nu au nici o vină în acest scandal. Mai mult de atât ele şi-au dat şi îşi dau în continuare tot interesul ca totul să meargă cât mai bine în liceu, deaceea nu merită să fie acuzate pe nedrept .

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E o minciuna tot ce se scrie despre liceul nostru , nu am fost obligati sa dam bani pentru realizarea acestui perete, cu ideea acestei realizari a fost un coleg .Acest subiect a fost discutat in clasa iar apoi la sedinta cu parintii si au fost de acord. Nu ne-a obligat nimeni sa dam bani, au pus bani doar cei care au vrut si nu a fost o suma exacta asa cum scrie ininformatia facuta.Cine a facut aceasta informatie e foarte prost informata.

  6. sustin afirmatiile de mai sus, singurele tensiuni au aparut din cauza efectuarii serviciului pe scoala in ziua stabilita de conducere cu 2sau trei ore!!! Dincolo de acest lucru, echipa directoriala incearca sa faca ceva cu adevarat pentru scoala!

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E o minciuna tot ceea ce este scris despre clasa si liceul nostru. Sunt si eu eleva in clasa a-x-a D si nu am fost obligati de nimeni sa punem bani pentru izolarea acestui perete. Cu aceasta idee a fost un coleg din clasa . Problema a fost discutata si la sedinta cu parintii unde si ei au fost de acord,ca sa contribuie cine vrea si cu cat poate.Cine a dat aceast anunt a fost prost informata.

  8. Fac si eu parte din colectivul a -10a D , fiind eleva la acest liceu si intamplator fac parte exact din acea clasa despre care este vorba ,pot afirma ca nu este adevarat ce este scris in acest articol.Anume despre faptul ca: ”noi am fi fost obligati sa dam bani scolii pentru ca sa primim tratamente speciale” ,pentru acea suma stransa pentru izolatie peretelui au fost deacord toti parintii.DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ESTE NEDREPTA ACUZA FACUTA ASUPRA DOAMNEI ”LUPU” SI DOAMNEI ”GHERMAN”.

  9. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E o minciuna tot ceea ce este scris despre clasa si liceul nostru. Sunt si eu eleva in clasa a-x-a D si nu am fost obligati de nimeni sa punem bani pentru izolarea acestui perete. Cu aceasta idee a fost un coleg din clasa . Problema a fost discutata si la sedinta cu parintii unde si ei au fost de acord,ca sa contribuie cine vrea si cu cat poate.Cine a dat aceast anunt a fost prost informat.

  10. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Apartin colectivului clasei aX-aD .Pentru rializarea izolatii sa facut o sedinta cu parinti si ei au fost deacord cu izolatia peretelui si unu din parinti a propus fiecare pune cat poate nui obligatoriu sa puna.Si cu datu de diminiata nu nea promis nimeni nimic si mie unu imi place dupa amiaza e super.Deci ce e scris aici e o mare minciuna.

  11. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Elev al clasei aX-aD .Pentru rializarea izolatii sa facut o sedinta cu parinti si ei au fost deacord cu izolatia peretelui si unu din parinti a propus fiecare pune cat poate nui obligatoriu sa puna.Si cu datu de diminiata nu nea promis nimeni nimic si mie unu imi place dupa amiaza e super.Deci ce e scris aici e o mare minciuna.

  12. Totusi, care scandaluri? Eu am observat ca-i liniste si pace in acest grup scolar. Abia dupa acest articol vor incepe mancarimile si banuielile. N-am vazut nici un motiv de demisie. Treaba cu banii art trebui fondata pe ceva. Din cate stiu exista prezumptia de nevinovatie. Iar umblam cu „anonime”? Cine a declarat astea are o identitate sau nu? Daca ati fi ziaristi seriosi nu ati pune barfe intr-un articol! Aveti dovezi? Prezentatile! Daca nu, nu scrieti prostii! Eu am ramas surprins de demisie. Cumva, santaj?

  13. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pentru a fi un bun director,sau sef daca vreti,trebuie sa ai vocatie,trebuie sa fii facut pentru a conduce!Poti fi super pregatit profesional,dar ca director,leadership sa fii submediocru!

  14. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Este doar o minciuna fratilor adica nustiu care e problema izolarea peretului sa facut pe banii nostri si parintii au fost de acord fara obligatia nimanui si fara promisiuni noi am facut pentru noi lasati vrajeala asta ca daca unii nu au face acasa si se gandesc ca le-ar fi lor mai bine daca sar lega de noi Esau si Mai simplu poate o fi o miscare prin care directorul sa fie schimbat desi este foarte bun dar sunt oameni care nu se uite in gradina lor ci a altora deci va rog frumos nu ne mai pupati atata ca parintii o data bani din buzunarul lor si au cazut la comun acord asa ca nu nevoie de atat scandal Asta e parerea mea si a multor altora nu gasesc motivul compresarii acestui articol mi se pare o prostie cum e posibil numai in Romania Alohaaa !!!!!

  15. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Un articol plin de minciuni . De aici ar reiesi ca scoala noastra este plina de scandaluri si ca oamenii de la conducerea scolii sunt tirani si etc.Ei, sa stiti ca nu e asa. In scoala noastra sunt multe clase si putine sali de clasa, de aceea s-a pus problema schimbului de dupa amiaza,alta solutie nu exista.Bani pentru parchet nu s-au strans de la nicio clasa,iar problema cu scaunele este la fel, prost pus. Era intradevar nevoie de scaune si elevii au fost de acord sa le cumpere, fara sa fie obligati.Data viitoare cand mai publicati articole de genu,interesati-va intai.

  16. Prea multe comentarii interesate! Grupul din jurul directoarei a luat avant. Faptele pot fi adevarate sau nu dar cred ca este ceva in neregula cu atatia {elevi} care comenteaza. Totusi ceva trebuie sa fie la mijloc acolo daca se depune atata efort. La Saveni s-au purtat multe campanii de presa impotriva tuturor directorilor care au fost. Cine vaneaza functii de conducere la Liceu? De ce n-au aparut reclamatii cand directoarea adjuncta era in functie si apar abia dupa demisie? Care sunt motivele reale ale demisiei? In oras s-a auzit ca actuala conducere il tracaseaza pe fostul director. Este adevarat? Daca da sa-si aminteasca aia cu mana care dai si cu care primesti. Asa o fi fair-play? Au uitat directoarele portocalii de unde au pornit? Functia nu-i vesnica da omenia poate fi? Daca vreti respect nu uitati sa-l oferiti mai intai si dupa aia sa asteptati primiti inapoi. Nu cred ca dl. Copilet s-a purtat cu ele cum am auzit ca se poarta ele cu el.

  17. Invidia ţinteşte pe alţii, dar te răneşte numai pe tine însuţi…in articolul asta nu este pic de adevar deoarece nu ne.a obligat sau promis ceva nimeni cum scire mai sus sunt doar niste MINCIUNI pe care credca nici cel care le-a spus nu le crede…treaba sta in felul urmator coloectivul clasei aXa-d au fost de comun acord sa punem bani sa izolam deoarece era foarte frig fiind clasa cu 2 pereti exteriori asa ca nu mai luati in seama unii care vor sa se afirme sunt doar niste paraziti care traiesc degeaba pe pamant vorba aceea „Fiecare padure are USCATURILE ei” asa cum avem si noi in liceu anumite persoane .Domnisoara Director este un director cum multe licee si-ar dori sa aiba nu sa ne mai ceara bani in schimbul unor promisiuni destul de timpite dar ce sa facem fiecare cu mentalitate lui.

  18. Cam multe comentarii mincinoase! E adevarat ca sunt fete capabile, dar orele nu le mai fac, motivand ca sunt chemate la fel de fel de actiuni! Sunt parintele unui copil care a adus cinste acesei scoli si spun adevarul gol golut. Da!!!!!!!!!!!! S-au cerut bani, si cine sa se opuna……. S-au perfectionat in facutul hartoagelor! Cu ce-mi ajuta copilul?? Nu-si face ora de matematica , ce sa mai vorbesc de pregatire speciala in vederea obtinerii de performanta!! Cu mana pe suflet, ai sa-ti reprosezi ceva , domnisoara Lupu? Ca va certati, ca va credeti care de care mai tare e treaba voastra, dar de ce nu va faceti orele????? Cei mari vor sa faca scoala doar prin discoteci, baruri, ….. TOTUL E BINE DACA SUNT TONE DE HARTII! Dana lupu, nu te mustra deloc constiinta??? Nu-i asa cate-ai ajuns???? Ce pacat!!!!!!…. Si-ar fi multe, multe de scris…… Mare pacat!!!!!!!!!!!!!!!!…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *