Ana Manuela Zarug a demisionat din UNPR

alegerile UNPR din 18 decembrie 2010
alegerile UNPR din 19 decembrie 2010

Omul de afaceri Ana Manuela Zarug a renunţat definitiv la Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR). Ea a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Botoşani a UNPR.

Directorul general al fabricii de confecţii Serconf susţine că decizia este una personală, iar aceasta nu a fost luată ca urmare a unor divergenţe în partid. Ea anunţă că va rămâne „simpatizant un pic al UNPR”.

Efectiv, am ajuns la concluzia că eu nu am ce căuta în politică, decât într-o singură situaţie: dacă doresc să ajung parlamentar, să ocup o funcţie foarte înaltă. Acest lucru nu m-a preocupat niciodată până acum şi nici de acum înainte”, a declarat, pentru BotosaniNews, Ana Manuela Zarug, care subliniază cu nu are timp să se ocupe de politică.

Demisia Anei Manuela Zarug survine la scurt timp după ce preşedinţia organizaţiei a fost preluată de senatorul Liviu Câmpanu.

E o opţiune personală. Nu am ce să comentez. Marea bucurie este că doamna Zarug rămâne simpatizant şi va sprijini UNPR”, a spus Câmpanu.

Ana Manuela Zarug a intrat în UNPR graţie relaţiei sale foarte bune cu Constantin Conţac, care a fost liderul din umbră al acestui partid. De altfel, ea a plecat din PSD, în 2009, tot ca urmare a relaţiei bune cu Conţac, la scurt timp după ce acesta a fost demis.

Ana Manuela Zarug, vicepresedinte al UNPR

One thought on “Ana Manuela Zarug a demisionat din UNPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *