O tânără din Botoşani, moartă într-un accident de circulaţie din Suceava

Un grav accident de circulaţie s-a duminică seară, pe DN 2E, între localităţile Rădăşeni şi Cornu Luncii, o tânără pierzându-şi viaţa, iar alte două persoane ajungând la spital, cel puţin una dintre victimele transportate la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava fiind în stare gravă, informeaza Monitorul de Suceava.

Potrivit primelor informaţii furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, accidentul s-a petrecut în jurul orei 20:30, toate cele trei victime aflându-se într-un autoturism marca Rover. La volan era o tânără în vârstă de 19 ani, Andreea M., din oraşul Gura Humorului, care, potrivit poliţiştilor, s-a angajat în depăşirea unui tir cu numere de Maramureş şi s-a izbit violent într-un autoturism VW Passat înmatriculat în Iaşi.

Şoferiţa care a provocat accidentul s-a ales cu leziuni uşoare, la fel ca şi conducătorul auto de pe Passat, însă doi pasageri din autoturismul Rover au suferit leziuni grave, una dintre victime fiind prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului. Lângă conducătorea auto se afla o altă tânără de 19 ani, din judeţul Botoşani, Ramona Maria Boca, care nu a supravieţuit.

Un alt pasager din Rover, Ştefan M., tot de 19 ani, din zona Pârteşti – Cacica, a fost preluat de echipajele de primă intervenţie şi transportat la spital, în stare gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *