Reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit prin violenţă, în scări de bloc, două persoane

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Botoşani, a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, după ce a tâlhărit două persoane prin violenţă. Poliţiştii au stabilit că Cristian Andrei B. este suspect de săvârşirea a două fapte  de tâlhărie, în zilele de 5 decembrie, când parte vătămată a fost C.L. de 18 ani, din municipiul Botoşani, şi pe 9 noiembrie, parte vătămată fiind C.T. de 73 ani, din municipiul Botoşani.

Faptele au fost săvârşite în municipiul Botoşani, suspectul urmărind victimele până în apropierea locuinţelor, apoi, când acestea intrau în scările de bloc, le deposeda prin violenţă de valorile avute asupra lor ( bunuri sau bani ).

Faţă de Cristian Andrei B. s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii  a două infracţiuni de tâlhărie, urmând ca pe 15 noiembrie a.c.  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *