Recital Fuego şi discursuri sobre la inaugurarea oficială a Centrului comercial Botosani Shopping Center

Fuego la inaugurarea carrefour BotosaniInaugurarea oficială a Centrului comercial Botoşani Shopping Center a avut loc, luni seară, în prezenţa autorităţilor locale, a oficialilor centrului, dar şi ai unor invitaţi. Cei prezenţi au putut viziona standurile Carrefour şi au avut parte şi de un recital susţinut de Fuego.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că Carrefour a venit la Botoşani, ca şi alte branduri, într-o perioadă de criză şi a creat pentru locuitorii municipiului 200 de locuri de muncă.

Carrefour a venit la Botoşani într-o perioadă când aşteptările noastre, chiar şi aşteptările mele, erau îndreptate spre aşa ceva, pentru că noi suntem dependenţi de comparaţii şi de obicei ne comparăm cu vecinii. De fiecare dată spuneau că: <Noi avem aici Carrefour, noi avem Metro sau altceva>…Noi avem teatru şi filarmonică. Dar la noi au venit şi Carrefour şi ceilalţi, dar la ei nu au venit nici teatrul, nici filarmonica. Pentru botoşăneni este un lucru extraordinar, pentru că s-a oferit de lucru la câteva sute de oameni din Botoşani în perioada de criză şi este un lucru foarte mare şi o realizare pentru toţi”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Prezent la eveniment, preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, a spus că îşi exprimă satisfacţia pentru că s-au pus bazele unei noi unităţi comerciale şi nu a unei unităţi oarecare.

Îi felicităm pe cei de la Belrom pentru faptul că au realizat acest loc frumos. Le mulţumim amândurora pentru faptul că au dovedit că judeţul nostru este în realitate atractiv pentru investitori, le mulţumim că au înfrumuseţat acest colţ din oraşul nostru, le mulţumim pentru faptul că au dat posibilitatea unor locuri de muncă, unor noi oportunităţi pentru salariaţii din Botoşani, dar, nu în ultimul rând, şi a unor oportunităţi pentru cetăţenii din oraşul nostru, din judeţul nostru„, a spus preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.

Şi subprefectul Silvana Tudorache a spus că: „Botoşaniul a reprezentat o perioadă lungă de timp un târg comercial important, context în care poate nu întâmplător a ajuns la un nivel ridicat al prosperităţii şi în vremuri în care în Botoşani se năşteau nume sonore ale culturii româneşti. (…)Nu am să ascund faptul că botoşănenii au foarte mari aşteptări de la dumneavostră…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *