Tineri în comă alcoolică după ce au băut peste măsură la petreceri

Trei tineri de 10, 16 şi 17 ani au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Copii în comă alcoolică după ce au chefuit peste măsură. După ce au fost stabilizaţi, ei au povestit cadrelor medicale că au consumat vin, votcă sau bere. Adolescentul de 17 ani a fost adus la spital în stare critică dintr-o discotecă. 
 
Pacientul de 17 ani era într-o stare foarte gravă. Ne-a spus că a băut vin la un bal al bobocilor, însă medicii s-au chinuit ore bune să îl stabilizeze. Toţi trei sunt acum în stare stabilă şi în afara oricărui pericol”, a declarat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului de Copii Botoşani.
 
Minorul de 16 ani a ajuns în comă după ce a consumat bere la o petrecere. Cazul cel mai deosebit a fost al minorei de zece ani. Fata a ajuns la spital după ce a băut mai multe pahare de votcă cu prietenii.
Cadrele medicale spun că astfel de cazuri, de minori în comă alcoolică, sunt tot mai multe în ultima perioadă. Săptămâna trecută un bebeluş a ajuns în comă alcoolică după ce a fost lăsat de părinţi în grija bunicilor.
 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *