Botosani Shopping Center va avea în total 500 de locuri de muncă pentru botoşăneni

Carrefour Botosani 1
Carrefour Botosani

Noul hipermarket Carrefour se situează în Botosani Shopping Center, a cărui suprafaţă totală este 20.000 m.p.  Centrul comercial Botosani Shopping Center se va deschide în două faze, în prima fază galeria comercială care se va deschide marţi, 15 noiembrie are o suprafaţă de 5.600 m.p. şi este inchiriată în proporţie de 90%. În cea de-a doua fază, în 2012, galeria comercială se va mări cu încă 4.000 m.p, au anunţat, luni, la Botoşani, oficialii Botosani Shopping Center.   Piet Van Waes, directorul Belrom, a anunţat că per total, la niveluzl judeţului Botoşani, prin deschiderea acestui centru comercial vor fi create 500 de locuri de muncă, respectiv cele 200 de până acum şi alte 300 într-o etapă următoare.

A fost o adevărată aventură să aducem acest centru comercial la viaţă. Încă mai sunt lucrări care se derulează, însă suntem foarte mândri mândri să vă prezentăm acest stadiu al centrului comercial. Acest proiect este dezvoltat de compania Belrom, care este o companie a unor investitori privaţi din Belgia şi care este pe piaţa din România din 2005. Suntem mândri că am reuşit să dezvoltăm un parteneriat solid cu compania Carrefour. Chiar dacă este o situaţie dificilă în acest moment, noi continuăm să investim în România pentru că avem încredere în această ţară şi în potenţialul ei de dezvoltare„, a precizat Piet Van Waes, directorul Belrom

Reprezentantii Botosani Shopping CenterÎn noul centru va exista şi o zonă de baruri şi restaurante.

Sperăm ca acest proiect să contribuie la dezvoltarea oraşului. Cum a anunţat şi carrefour care angajează 200 de noi angajaţi, în totalul centrului vor fi în jur de 500 de locuri de muncă noi create„, a adăugat directorul Belrom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *