Tombole şi promoţii, timp de o lună, la Carrefour Botoşani. Andra va cânta pe 20 noiembrie

imagini Carrefour Botosani interiorHipermarketul Carrefour Botoşani va oferi clienţilor promoţii şi tombole exclusive, dar şi evenimente şi animaţii diverse, pentru cfa experienţa la cumpărături în magazin să fie cât mai plăcută atât pentru cei mari cât şi pentru copii. Astfel, cu ocazia deschiderii, Carrefour Botoşani a pregătit o super tombolă care se va desfăşura în perioada 15 noiembrie-12 decembrie 2011 cu premii în electronice şi electrocasnice şi care va oferi la final marelui câştigător, un autoturism Dacia Logan.

Tot între 15 noiembrie şi 14 decembrie, la fiecare jumătate de oră se vor acorda cupoane de cumpărături, prin tragere la sorţi a unei case de marcat.

Pentru duminică, cei mici vor primi dulciuri şi zilnic între orele 16.00 şi 19.00 se vor bucura în plus de a face painting, modelaj de baloane şi ateliere de creaţii educative. Duminică, 20 noiembrie, ora 18.00, Carrefour Botoşani şi Botoşani Shopping Center au organizat un mare concert în parcare unde va cânta Andra. Iar de marţi, până duminică 20 noiembrie, Carrefour Botoşani va fi deschis pentru clienţii săi până la orele 12 noaptea şi va oferi promoţii şi reduceri de peste 20%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *