Hipermarketul Carrefour Botoşani va avea peste 45.000 de articole

Carrefour Botosani
Carrefour Botosani

Cel de-al 25-lea hipermarket Carrefour din România se deschide, marţi, 15 noiembrie, la Botoşani. Oficialii Carrefour au organizat, luni, o conferinţă de presă unde au adus informaţii vizavi de hipermarketul ce va funcţiona în Botoşani. Carrefour Botoşani va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 7000 mp şi se va prezenta clienţilor într-un spaţiu modern, cu cele mai mici preţuri zilnic.  Hipermarketul din Botoşani pune în practică un nou concept comercial pentru a simplifica accesul şi vizibilitatea în magazin.

Tombole şi promoţii, timp de o lună, la Carrefour Botoşani. Andra va cânta pe 20 noiembrie

Noutăţile constau în organizarea raioanelor, respectiv universul de casă, unde vor fi produse pentru casă, universul de modă, creat conform celor mai noi tendinţe de pe piaţă, etc. Hipermarketul are 25 de case de marcat, 600 de locuri de parcare gratuite, aproximativ 45.000 de articole. De asemenea, prin deschiderea centrului au fost create 200 de noi locuri de muncă.

La conferinţa de presă a participat şi directorul executiv al Carrefour România, Francois Melchior De Polignac, George Zar, directorul Carrefour în Botoşani, precum şi reprezentantul BelRom, care a dezvoltat centrul comercial de la Botoşani.

Sunt bucuros să fiu la inaugurarea celui de-al 25lea hipermarket Carrefour în România. Obiectivul nostru este să ne apropiem cât mai mult de clienţii noştri şi am avut onoarea deja să servim locuitorii din Botoşani în spaţiile din Iaşi şi Suceava şi când veneau clienţi din Botoşani la Iaşi sau la Suceava ne întrebau când o să deschidem şi la ei în oraş. Suntem foarte mulţumiţi că am început să facem acest lucru începând cu mâine dimineaţă. După cum ştiţi, Carrefour este lider european în retail şi al doilea  din lume are 9500 de magazine aproximativ în 32 de ţări”, a spus directorul executiv al Carrefour România, Francois Melchior De Polignac.

Magazinul conţine pe lângă produse alimentare, produse electrocasnice, mobilă, raioane de haine şi jucării, însă este dotat şi cu laboratoare proprii, gen măcelărie, brutărie, cofetărie, gastronomie şi pizza-rotiserie. Programul magazinului va fi zilnic, de la ora 8,00-22,00.

Suntem pregătiţi să începem în forţă. Vom oferi clienţilor noştri cele mai bune preţuri zilnic şi oferte incredibile pentru fiecare gamă de produse„, a precizat George Zar, directorul Carrefour Botoşani.

One thought on “Hipermarketul Carrefour Botoşani va avea peste 45.000 de articole

  1. E minunat, nemaipomenită ,,realizare”!Dar ca să cumpere de la Carrefour,trebuie să aibă bani românii,că marfa nu e gratis….aşa că ar trebui create multe locuri de muncă pentru ca acest retailer să meargă bine….adică la sfârşit de an,la vremea bilanţului să-şi ducă în ţara mamă profitul cât mai gras…..Rămân la părerea că o fabrică gen Integrata era mai utilă pentru mai mulţi,decât marketul ăsta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *