Telefon pentru programări în Ambulatoriul Spitalului Judeţean. Vezi numărul de la care poţi să apelezi!

Ambulatoriul Spitalului judetean
Ambulatoriul Spitalului judetean

Pacienţii care au nevoie de o consultaţie în Ambulatoriul Spitalului Judeţean se vor putea programa la medicul specialist prin telefon. Măsura a fost luată de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi conducerea Spitalului Judeţean, cu scopul de a fi evitate cozile care se formau de dimineaţă pentru bonuri.

Am pus la punct o procedură, iar oamenii care doresc să aibă acces la Ambulator, pe specialităţi, se vor programa telefonic, fie prin medicul de familie, fie pacientul sună la numărul de telefon şi face programarea pentru consultaţii. Este important mai ales pentru pacienţii din afara Botoşaniului, care trebuie să facă mai multe drumuri pentru consultaţie. Considerăm că această modalitate este mult mai civilizată„, a precizat Rodica Huţuleac, şefa CAS Botoşani.

În acest sens, a fost pus la dispoziţie şi un număr de telefon unde se pot face astfel de programări. Acesta este: 0231.518812 interior 2156. Pe viitor, se intenţionează a fi pus la dispoziţia botoşănenilor şi o adresă de e-mail pentru programări la Ambulatoriul Spitalului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *