Ion Bordeanu va fi omagiat pe Stadionul Municipal

Ion Bordeianu
Ion Bordeianu

FC  Botosani continua sa aduca un omagiu marilor valori ale fotbalului local, asa cum a obisnuit publicul la fiecare meci disputat pe teren propriu. De departe cel mai cunoscut si apreciat fotbalist botosanean, Ion Bordeanu poreclit “Pripon” in perioada in care apara poarta CS Botosani va primi din partea fanionului botosanean si al publicului multumirile pentru intreaga sa cariera.

“Este pacat ca a plecat dintre noi atat de devreme dar publicul si toti iubitorii de fotbal nu vor uita nicioadata paradele sale, care de cele mai multe ori aduceau bucurie suporterilor botosaneni”, a declarat Dumitru Branza, managerul FC Botosani.

Ion Bordeanu va fi prezent pe Stadionul Municipal, duminica de la orele 11.00 prin cei doi fii ai sai care ii urmeaza cariera, Vali si Alin Bordeanu dar si prin colegii de echipa si ziaristul care redacta cronica meciurilor disputate de acesta, Traian Apetrei.

“Nu trebuie sa uitam niciodata trecutul pentru a putea respecta prezentul si spera la viitor”, a conchis Dumitru Branza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *