Gheorge Marcu: Motivul schimbarii candidatului USL la Primaria Botosani tine de resortul stabilirii strategiei campaniei electorale

Preşedintele PSD Botoşani, Gheorghe Marcu
Preşedintele PSD Botoşani, Gheorghe Marcu

Motivul schimbarii candidatului USL la Primaria Botosani tine de resortul stabilirii strategiei de campanile electorala a PSD, respective a USL, a declarat presedintele organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Marcu. Acesta crede ca USL, prin Ovidiu Portariuc, in virsta de 35 de ani, va castiga alegerile la Primaria Botosani. Marcu sustine ca obiectivele USL sunt cistigarea Consiliului Judetean si a Primariei municipiului Botosani.

Tin sa multumesc domnului doctor Gabriel Oprisanu pentru efortul si daruirea de care a dat dovada. Am inteles si am vorbit cu domnisa sa ca ramane in continuare un membru al PSD si pot sa-l asigur ca impreuna vom cistiga in Botosani si functie de competenta sa va avea si el un loc ca si factor de decizie in structura”, a spus Marcu.

Reprezentantii PSD au spus ca s-a facut o monitorizare a candidatului Gabriel Oprisanu si unde se va impune vor mai fi operate schimbari pina la alegeri.

3 thoughts on “Gheorge Marcu: Motivul schimbarii candidatului USL la Primaria Botosani tine de resortul stabilirii strategiei campaniei electorale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *