Florin Ţurcanu despre primarul de Păltiniş: Nu se va mai pune problema să iasă public cu eşarfe roşii sau alte culori

Primarul din comuna Păltiniş, Costel Romanescu, a promis conducerii locale a PNL că nu va mai ieşi public alături de alte formaţiuni politice. Cel puţin asta susţine preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Florin Ţurcanu. Acesta spune că poziţia primarului de Păltiniş a fost aceea că va rămâne în PNL, drept pentru care el a şi fost desemnat candidatul USL pentru Primăria Păltiniş la alegerile de anul viitor.

Am avut o întâlnire cu colegul nostru şi în urma discuţiilor pe care le-am avut s-a clarificat lucrurile. Nu se va mai pune problema să iasă public cu eşarfe roşii sau alte culori. Cred că acest aspect l-am clarificat şi nu va mai fi pus în discuţie mai departe, în cadrul Delegaţiei permanente a filialei PNL Botoşani. Nu ştiu dacă a fost o convingere impusă. Doar au fost câteva discuţii şi în final dumnealui a realizat că locul lui este la PNL şi că ceea ce a încercat să facă este o greşeală„, a precizat Florin Ţurcanu.

Costel Romanescu nu a mai primit nicio sancţiune, deşi iniţial s-a vorbit de aşa ceva în cadrul PNL Botoşani. Primarul comunei Păltiniş a cochetat cu UNPR, el fiind prezent de altfel la întâlnirea liderilor UNPR la Iaşi.

S-a deschis sezonul “transferurilor” pentru primari. Vezi cine este primul primar care şi-a abandonat partidul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *