A rămas fără maşină, după ce a fost prins cu ţigări de contrabandă

tigari contrabandaUn botoşănean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu ţigări de contrabandă. Sâmbătă, poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani au depistat în trafic, la ieşirea din comuna Curteşti înspre municipiul Botoşani, autoturismul condus de Constantin Dorin Bursuc, de 30 ani, din municipiul Botoşani.

Efectuând controlul autovehiculului, poliţiştii au găsit cantitatea de 14.500 ţigarete (725 pachete având aplicat timbru de acciză Republica Moldova), pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Cantitatea de ţigarete, în valoare de peste 5.800 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Botosani. Barbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal peste limita a 10.000 ţigarete marcate necorespunzător, deţinerea, transportul, depozitarea, comercializarea, desfacerea, preluarea de bunuri ce ce trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că ele provin din activităţi de contrabandă sau sunt destinte săvârşirii acesteia şi evaziune fiscală, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *