Nou scandal la padocuri. Ceartă între un angajat al Primăriei şi un reprezentant al ADOR

Vicepreşedinta Asociaţiei ADOR, medicul Elena Cardaş, a intrat, din nou, în divergenţe cu lucrătorii de la padocuri. Ea a fost, vineri seară, la padocuri, certându-se cu unul dintre angajaţii Primăriei, care se afla în acel moment acolo. Ea a încercat să filmeze, însă paznicul nu i-a permis acest lucru, reţinându-i camera video.

Medicul Elena Cardas, dupa agresiunea de la padoc
Elena Cardas , dupa agresiunea de la padoc

Cearta dintre cei doi a degenerat, terminându-se cu intervenţia Poliţiei.

Femeia a ajuns la spital cu răni la cap, susţinând că a fost lovită de paznicul de la padocuri.

„Aseară, în jur de ora 19.00, a fost într-adevar un incident între mine şi paznic, un incident neplăcut. Am fost agresată, dar îmi voi retrage plângerea de la poliţie şi sper să rezolvăm totul pe cale paşnică„, a spus Cardaş.

De partea cealaltă, reprezentanţii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement spun că femeia s-a lovit în momentul în care a încercat să îşi recupereze camera.

Eu îmi cer scuze că omul nostru a reacţionat în acest fel. Nu a lovit-o, a luat camera şi i-a aruncat camera. Femeia s-a împiedicat şi a dat cu capul în plasa de la gard„, a declarat directorul Eugen Ţurcanu.

One thought on “Nou scandal la padocuri. Ceartă între un angajat al Primăriei şi un reprezentant al ADOR

  1. Medicul Cardas are un suflet sensibil si stie de ce urmareste activitatea din aceste adaposturi.Am vazut si eu un asemenea adapost la Dorohoi si n-am putut sa dorm cateva nopti. Mi-a spus o prietena, care isi pierduse catelul, ca si aici in Botosani este chiar mai rau decat i-m descris eu. II DORESC SUCCES DOAMNEI DOCTOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *