Sărbătoarea de Halloween, marcată la Colegiul „Mihai Eminescu”

Halloween la Eminescu Vineri, 28 octombrie 2011, zeci de elevi ai Colegiului Naţional Mihai Eminescu Botoşani au sărbătorit în stil de Halloween. Începând cu piraţii şi clovnii de clasa aV-a, până la vrăjitoarele, poliţiştii şi hipioţii de liceu, toţi au petrecut cu ocazia sărbătorii de Halloween.

Activitatea a fost organizată la iniţiativa noului comitet al consiliul şcolar de elevi C.N.M..E,  aceasta fiind chiar prima lor acţiune extraşcolară din acest an. Petrecerea a avut loc în sala de sport a liceului, unde au participat aproximativ 200 de elevi şi profesori. Ţinta principală a fost socializarea între elevi, prin dans, muzică şi costume ciudate.”Sărbătorim Halloweenul la nivel de şcoală, toţi elevii s-au deghizat în diferite personaje şi cred că astfel am reuşit să creăm o atmosferă efervescentă, de relaxare”, a declarat Cristina Chiriac, director la Colegiul Naţional Mihai Eminescu.
Pe lângă dans, elevii au organizat şi un concurs de costume ciudate. Fiecare personaj a defilat şi în final au primit diplome şi premii din partea juriului. „A fost o idee bună, ne-am mobilizat imediat şi de aceea a iesit o petrecere reuşită”, a declarat Bianca Hodoroabă, preşedinte al C.Ş.E.

Mădălina IACOB

2 thoughts on “Sărbătoarea de Halloween, marcată la Colegiul „Mihai Eminescu”

  1. La aceasta petrecere au participat doar elevi inscrisi in clasele VII – XII. Cei mai mici, din clasele a-V-a si a-VI-a, nu au participat pe considerentul ca sunt….prea mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *